vi søker en tekniker i norge

Dataväxt AB søker en tekniker for montering og support av maskinstyring på landbruksmaskiner. Vi ser etter deg som er mekanikerutdannet eller har erfaring fra liknende arbeid. Du bør også ha erfaring fra jordbruk og kjenne til landbruket i Norge og dets behov for avanserte løsninger.

Opplæring i produkter og systemer blir hovedsakelig i Sverige og du vil bli en del av et team som består av dyktige fagfolk med bred erfaring.

Arbeidsbeskrivelse

Arbeidet består av installasjon, support og feilretting av Dataväxts produktsortiment med fokus på Trimble autostyring og andre løsninger for maskinstyring. Din nærmeste sjef blir Gjermund Tømte, vår erfarne og trivelige selger som alltid har lett for å smile. Han passer på så du alltid har det du behøver for at arbeidet skal flyte på best mulig. Dette er en svært selvstendig jobb med mange utfordrende og spennende oppgaver. Hos oss får du en jobb der du planlegger din egen arbeidsdag i samråd med Gjermund og vår arbeidsplanlegger i Sverige.

Din arbeidsdag tilbringes hovedsakelig gjennom reisevirksomhet med servicebil på Østlandet, blant interesserte og engasjerte landbrukere med stort interesse for ny teknikk. Foruten fastnøkler og kabelskotenger er PC’en ditt viktigste verktøy.

Arbeidssted: Du utgår fra ditt eget hjem. Vi ser det som er fordel at du bor på Østlandet.
Tiltredelse: Snarest. Søknader blir vurdert fortløpende!
Kontaktperson: Gjermund Tømte, telefon 924 14 009

Send en kortfattet søknad og CV til gt@datavaxt.no

Dataväxt AB er et teknikk- og kunnskapsbasert selskap med røtter i svensk jordbruk. Selskapet ble etablert i Sverige i 1996 med fokus på programvarer for landbruket. I 2006 overtok Dataväxt agenturet på Trimble Ag i Sverige og har siden 2011 også hatt agentur på Trimble Ag i Norge. Dataväxt består i dag av totalt 40 ansatte, deriblant en selger i Norge. I tillegg selger vi våre produkter gjennom forhandlere. Sammen skal selger og tekniker være spydspisser innen presisjonsjordbruk og produkter knyttet til dette i Norge.