Mattias Andersson

Selger i Norge

Lyst til å bli en av spydspissene innenfor presisjonslandbruk i Norge?

Har du lyst til å være med på å gi den norske bonden en mer effektiv og enklere hverdag? Dataväxt AB søker nå en selger for Norge. Vi tilbyr en spennende salgsstilling der du i stor grad kan påvirke din egen arbeidshverdag og fremtidig utvikling. For den rette personen vil det være mange muligheter til å bidra til effektivisering av det norske landbruket gjennom skreddersydde løsninger. Du vil være en del av et erfarent salgsteam i et selskap med sterk, positiv utvikling.

Dataväxt er et uavhengig teknologi- og kunnskapsbasert presisjonslandbruksselskap med røtter i svensk landbruk. Selskapet begynte med utvikling av programvare for landbruket allerede i 1996. I dag har Dataväxt 40 ansatte som er fordelt på kontorer i Skaraborg, Östergötland og Skåne, og med virksomhet i Sverige, Finland og Norge. Dataväxt er markedsledende i Sverige innenfor høyteknologiske løsninger for presisjonslandbruk, og markedsfører blant annet Trimble Agricultures merkesuavhengige GPS/GNSS løsninger, og Yara N-sensor. Les mer om hele produktspekteret på datavaxt.no

Arbeidsbeskrivelse

Som selger på Dataväxt har du ansvar for salg av hele Dataväxts produktsortiment i ditt område. Du jobber direkte mot sluttkunder og forhandlere. Det vil også være din jobb å støtte forhandlerne i sitt salgsarbeid. Du jobber langsiktig for å bygge opp og utvikle relasjoner med både sluttkunder og forhandlere. Å skape lønnsomme helhetsløsninger tilpasset forholdene på hver enkelt gård vil være målsettingen i ditt arbeid. Du planlegger og utfører ulike salgsaktiviteter som messer, feltdager og demonstrasjoner, og er hele tiden på jakt etter nye salgsmuligheter.

Vi ser etter noen med brennende interesse for ny teknologi og med tidligere erfaring fra landbruk og salg. Du er en initiativtaker, er serviceorientert og arbeider strukturert og selvstendig. Du er glad i å møte nye mennesker, liker å snakke foran grupper og å være på farten. Kunnskaper innen data er viktig, men du vil også få intern opplæring for å dra nytte av de erfaringer som finnes i selskapet. Førerkort klasse B kreves.

Arbeidssted: Ditt hjem vil være utgangspunktet for ditt arbeide. Du forventes å være på reise ca. 2-3 dager / uke.

Stilling: 100%

Tiltredelse: Så snart som mulig

Dataväxt brenner for jordbruket og er i forkant av implementering av nye teknologier. Benytt anledningen til å hjelpe oss med å gjøre norsk landbruk mer effektivt!

Lantmännen er et landbrukskooperativ og Nord-Europas ledende innen landbruksmaskiner, maskiner, bioenergi og matvarer. Vi eies av 25.000 svenske bønder, og har 10.000 ansatte med virksomhet i over 20 land og en årlig omsetning på ca 50 milliarder kroner. Konsernet er basert på kunnskap og verdier som er oppnådd gjennom generasjoner. Gjennom forskning, utvikling og drift i hele verdikjeden, tar vi sammen ansvar fra jord til bord.

Les gjerne mer på www.lantmannen.com.

Høres det intressant ut? Vi håper det!

Søknad sendes snarest til Dataväxt AB til Mattias Andersson på  epost ma@datavaxt.se eller Hedåkers Säteri 3, 467 95 Grästorp, Sverige.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Mattias Andersson på +46514-650 238.

Vi gjennomfører intervjuer fortløpende.