INTEGRITETSPOLICY

Dataväxt AB behandler personopplysninger om personene som besøker og bruker Dataväxts digitale plattformer og tjenester.

Dataväxt beskytter personlig integritet og tilstreber et høyt beskyttelsesnivå i all behandling av personopplysninger. All behandling av personopplysninger innen Dataväxt skjer i samsvar med svensk personopplysningslov (1998: 204), eller lover som tar plass, og tilsvarende lover i landene der Dataväxt opererer. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Dataväxt behandler dine personlige data og gjelder alle Dataväxts nettsteder, mobilapper, plattformer i sosiale medier, kampanjer og konkurranser (heretter “Dataväxt’s digitale kanaler”).

Ved å besøke / bruke noen av Dataväxts digitale kanaler, godtar du at Dataväxt behandler dine personopplysninger i samsvar med det som er angitt nedenfor.

Hva er personlig informasjon?

Personopplysninger er all informasjon som kan knyttes direkte eller indirekte sammen med andre data til en fysisk person som lever i dag. Dette betyr at vidt forskjellige oppgaver som navn og kontaktdetaljer eller konkurranseoppføringer utgjør personlige data.

Hvilken type personopplysninger samler vi inn og hvordan brukes de?

Når du besøker eller kommuniserer med Dataväxt i Dataväxts digitale kanaler, kan vi samle inn informasjon om deg. Disse kan for eksempel være: navn, postadresse, e-postadresse, mobilnummer og geografisk beliggenhet. Hvis du deltar i konkurranser og lignende som vi organiserer, kan det samles inn ytterligere personlig informasjon som du velger å gi oss.

Personopplysningene samles inn: (i) For at vi skal kunne kommunisere med deg, (ii) for å administrere konkurranser, gevinster og markedsføringsaktiviteter, og (iii) for å opprettholde, utvikle og forbedre Dataväxts digitale kanaler og plattformene de er på sørget for.

Dataväxt kan også bruke din personlige informasjon til direkte markedsføring og kampanjetilbud eller for å informere deg om andre produkter og tjenester som Dataväxt tilbyr og som kan være av interesse for deg. Hvis du ikke ønsker å motta slik informasjon, kan du kontakte oss på info@datavaxt.se.

Sikkerhet for beskyttelse av personopplysninger

Datavekst ivaretar et høyt sikkerhetsnivå for dine personlige data. Derfor har vi tatt de tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltakene som kreves for å beskytte dine personlige data mot uautorisert tilgang, endring, formidling eller ødeleggelse.

Eksterne linker

Denne personvernerklæringen gjelder informasjon som Dataväxt behandler om deg innenfor rammen av Dataväxts digitale kanaler. Dataväxts digitale kanaler kan noen ganger inneholde lenker til eksterne nettsteder eller tjenester som Dataväxt ikke kontrollerer. Hvis du følger en lenke til et eksternt nettsted, oppfordres du til å ta hensyn til prinsippene for behandling av personopplysninger som gjelder for den aktuelle siden.

Rett til informasjon

Du har rett til når som helst å be om at Dataväxt opphører å behandle dine personopplysninger. I så fall kan du kontakte Dataväxt på info@datavaxt.se. Du har også rett til å motta informasjon en gang i året om hvilke personopplysninger Dataväxt har registrert om deg, og å få korrigert feil informasjon. Dette krever en skriftlig forespørsel, signert av deg.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål angående hvordan Dataväxt behandler personopplysningene dine, er du velkommen til å kontakte oss på info@datavaxt.se.

Informasjon om informasjonskapsler

Dataväxts bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på datavaxt.com. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på datamaskinen din for å for eksempel lette visse funksjoner, for eksempel å navigere på nettstedet. Vi bruker også informasjonskapsler for å samle inn statistikk om antall besøkende på nettstedet og for å få informasjon om hvordan nettstedet brukes. Denne informasjonen gjør det mulig for oss å utvikle og optimalisere nettstedet. Til slutt bruker vi informasjonskapsler for å se hvilke annonser som er relevante for deg og for å kunne evaluere reklamekampanjene våre. Disse informasjonskapslene sporer blant annet om du har sett en reklamekampanje for Dataväxt på et annet nettsted og deretter kommer til Dataväxts nettsted.

Informasjonen som samles inn via informasjonskapsler på datavaxt.com brukes bare av Dataväxt, dvs. ikke av tredjepart. Informasjonskapsler brukes noen ganger for å samle inn informasjon som anses å være personlig informasjon, for eksempel IP-adresser og informasjon knyttet til IP-adressen, men ingen personlige data som direkte kan tilskrives deg som person.

Cookies kan enten slettes automatisk når brukeren lukker nettleseren (såkalte “session cookies”). Alternativt lagres de på brukerens datamaskin for å lette fremtidige besøk på nettstedet (såkalte “permanente informasjonskapsler”). Permanente informasjonskapsler må også slettes automatisk etter en bestemt spesifisert tid.

Informasjonskapsler som lagres

Nedenfor kan du lese om de forskjellige informasjonskapslene som brukes på datavaxt.com og hvorfor vi samler dem inn.

Funksjonalitet

Disse informasjonskapslene er en forutsetning for at nettstedet skal fungere og opprettes ved ankomst til nettstedet. De kan også legge til rette for visse funksjoner og gjøre opplevelsen din bedre – f.eks. ved å huske hvilket språk du bruker, eller om du har sett en popup eller ikke.

wp_woocommerce_session_ [number], WooCommerce: Inneholder en kode for å holde oversikt over kundens handlekurv i databasen.

woocommerce_cart_hash, WooCommerce: En kryptert streng som representerer innholdet i handlekurven.

woocommerce_items_in_cart, WooCommerce: Holder oversikt over varer i handlekurven.

intercom-id-d5lio49d, intercom-session-d5lio49d, Intercom: Chat-funksjonalitet.

__unam, Google Analytics / ShareThis: Teller klikk og delinger på sosiale nettverk.

sgPopupDetails1, PopupBuilder: Husk om et popup-tilbud ble vist eller ikke

Statistikk

Disse informasjonskapslene hjelper oss å forstå hvordan du som bruker samhandler med nettstedet. Basert på det kan vi tilpasse alle annonser som vises i henhold til hvilket innhold vi tror kan være relevant for deg.

datavaxt_visited_blog: Informasjonskapsler brukes til å telle antall brukere og analysere trafikken.

_ga, _gat, _gid, Google Analytics: Informasjonskapsler brukes til å beregne antall brukere og analysere trafikken.

Fr, Facebook: Sporing.

Uklassifisert

Sammen med leverandøren klassifiserer vi fortsatt disse informasjonskapslene.

_le_v_aid.566aa321e4b0b33b10acfe8e.65ea

_le_ses.566aa321e4b0b33b10acfe8e.65ea

_le_ref.566aa321e4b0b33b10acfe8e.65ea

_le_id.566aa321e4b0b33b10acfe8e.65ea

Hvordan unngå informasjonskapsler

Hva gjør du hvis du ikke godtar bruken av informasjonskapsler? Nettleseren din kan stilles inn slik at den automatisk nekter lagring av informasjonskapsler eller informerer deg hver gang et nettsted ber om å lagre en informasjonskapsel. Tidligere lagrede informasjonskapsler kan også slettes via nettleseren. Hvis nettleseren din nekter cookies, kan det bety at funksjonaliteten på datavaxt.com blir begrenset.

Sosiale nettverk

Nettstedet legger noen ganger innhold og delingsverktøy fra sosiale nettverk. Disse leverandørene kan dermed bruke informasjonskapsler på Dataväxts nettsted. Dataväxt kan ikke kontrollere disse informasjonskapslene eller informasjonen de samler inn. Du bør sjekke det aktuelle tredjepartsnettstedet for mer informasjon om disse informasjonskapslene og hvordan du kan velge å motta dem.